Bestuur

Astrid Brinkman (Voorzitter)
Astrid, 48 jaar en als accountmanager woningbouwkavels werkzaam bij de Gemeente Emmen. Het inspirerende in mijn functie is de creativiteit waarmee ik geïnteresseerden kan verleiden! Naast goed luisteren blijf ik scherp hoe ik hun interessen kan (blijven) wekken en vasthouden. Hoe kan ik overtuigen, verbinden, vertrouwen geven in het proces van kavelinteresse tot kavelaankoop? Geen klant is hetzelfde en ieder heeft zijn eigen wensen en dromen! Belangrijk is ook om met de markt mee te bewegen en dat is binnen het ambtelijk apparaat best wel een dingetje. Maar juist daardoor word ik elke dag opnieuw uitgedaagd en zie ik nog vele kansen.
Je kunt mij aanspreken op het besturen van DIZ maar ook het leiden. Vanzelfsprekend sta ik ook altijd graag open voor meningen en feedback van leden over mij of ons persoonlijk gedrag en onder het genot van een kopje koffie kan er over worden gepraat met elkaar en niet over elkaar! 

Sarah Kingma (Secretaris)
Mijn naam is Sarah Kingma, ik ben 33 jaar oud en woon samen met Pim en Bram (hond) in Emmen. Met de Brainstormsessies ben ik DIZ ‘ingerold’. De energie en het enthousiasme van deze club heeft mij aangezet om de rol van secretaris aan te nemen. In 2006 ben ik verkozen als beste directiesecretaresse-student van Nederland, je kunt wel begrijpen dat dit dan helemaal mijn ding is!
Desalniettemin ben ik sinds januari 2016 werkzaam als toegepast psycholoog bij mijn eigen onderneming Opluchten. Het is mijn missie om taboes weg te nemen binnen het bedrijfsleven. Het moet in mijn ogen normaal zijn dat je kwetsbaar kunt zijn zonder je hierbij kwetsbaar te voelen.
In mijn vrije tijd ben ik wederom met mijn missie bezig. Als ambassadeur van medicinale cannabis ben ik graag een stem voor de groep mensen die hiermee geholpen is.
Je kunt bij mij terecht voor alle administratieve vragen en wensen met betrekking tot DIZ. Ook wanneer je iets over de nieuwsbrief kwijt wilt, ben je bij mij aan het juiste adres. Niet te vergeten dat mijn deur altijd open staat voor Opluchten! 

Ilonka Akker (Penningmeester)
Ik ben Ilonka Akker, met mijn 29 jaar een van de broekies van DIZ, en ik zal met veel plezier het stokje als penningmeester overnemen.
Als geboren en getogen Emmenaar woon ik samen met mijn vriend op een mooi plekje in de Rietlanden.
Sinds het behalen van mijn HBO diploma ben ik nu alweer 8 jaar werkzaam bij KroeseWevers Accountants in Emmen, waar ik werk als assistent accountant.
Het hebben en onderhouden van een goede klantrelatie is voor mij in mijn werk erg belangrijk, waarbij ik mij voornamelijk richt op MKB bedrijven.
Eind van dit jaar / begin volgend jaar hoop ik mijn studie en stage af te ronden en mij in te kunnen schrijven in het landelijke register van accountants.
Bij mij kun je terecht voor alle vragen en adviezen met betrekking tot administratie, jaarrekeningen, automatisering van je administratie en alle andere financiële (ondernemers)vraagstukken. 

Regina Leegstra (Algemeen bestuurslid)

Lijanne Ten Velde (Algemeen bestuurslid)

  • Laatste Tweet

  •  

    Helaas


    Deze functie werkt alleen als u ingelogd bent.
    Bent u een deelneemster? Klik dan hier om in te loggen
    Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.