Nieuws

Alle nieuwsberichten van Dames in Zaken:

1 november 2017 is Miranda Beettjer haar eigen accountantskantoor gestart

Vanaf 1 november 2017 is Miranda Beettjer haar eigen accountantskantoor gestart. MRT Advies accountancy en belastingadvies is gevestigd in Coevorden. www.mrtadvies.nl Na 19 jaar kennis en ervaring te hebben opgedaan … Lees verder »

Leuk interview met DIZ-dame Hennie Jorritsma

Op 30 september jl. is er een interview met Hennie geplaatst door de Zuidoosthoeker. http://www.zuidoosthoeker.nl/nieuws/78262/doorloper-met-hennie-jorritsma-huilen-even-gezond-als-lachen/

9 en 10 september 2017 StadsBBQ georganiseerd door Unplug and Play Artiestenvereniging

Stadsbbq Emmen (in de oude dierentuin) van 9 september om 13:00 uur tot 10 september om 21:00 uur. Georganiseerd door Unplug and Play Artiestenvereniging. #gratistoegang #livemuziek #bbq #foodtrucks #schminkers #clowns #geraniumwerpen … Lees verder »

27 april 2017 Koningsdag Unplugged, acoustic jamsession! Unplug and Play Artiestenvereniging

Unplugged, acoustic jamsession! Op Koningsdag tussen 14.00 en 18.00 uur. Het principe is simpel. Je neemt je eigen instrument, eten en drinken mee en we gaan er een leuke middag … Lees verder »

Unplug and Play De Opening op 7 april 2017 om 18:30 uur

Jannet Westebring nodigt je uit om te komen op de opening (avond), van het kantoor van “Unplug and Play Artiestenvereniging”. Vanaf 18:30 uur zijn ze open voor genodigden. Om 19:00 … Lees verder »

Expooz Voorjaarscollectie show 23 maart 2017 om 19:30 uur

Bij Expooz Fashion & Mode hangt een prachtige voorjaarscollectie voor u klaar. De dames van Expooz staan te popelen om u deze te showen op 23 maart a.s. Wil je … Lees verder »

Bloem & Zo Voorjaarsshow 9 maart 2017

Petra Jongman eigenaar van Bloem & Zo geeft 9 maart 2017 een voorjaarsshow in haar winkel van 18:30 – 21:30 uur. Wil je ook komen? Geef je dan op via … Lees verder »

Cruise To Improve verder als BAS Business At Sea

Vanessa Porcu eigenaar van Cruise To Improve gaat vanaf 1 maart 2017 verder als Business At Sea.

Alles Kids in Drenthe – 2016

Op zaterdag 18 en zondag 19 juni 2016 wordt voor het 6e achtereenvolgende jaar het Alles Kids in Drenthe-event georganiseerd. Het grootste gratis kinderevenement op een stadsvloer in Nederland!! Ieder … Lees verder »

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet!

Regio-Net is een netwerkclub (met branchebescherming) voor en door ondernemers, met als doel met elkaar met een minimale investering het maximale resultaat te behalen. Dit netwerk komt tweewekelijks bijeen in … Lees verder »

Stichting A21

Op 23 november aanstaande zal de bijeenkomst van Stichting Dames In Zaken worden opgeluisterd door Richard Klein en Dennis Blaak van Stichting A21. Stichting A21 is een Stichting tegen mensenhandel. … Lees verder »

Zaterdag 5 september 2015 MM Culinair

Op 5 september 2015 zijn we het nieuwe DIZ-jaar goed van start gegaan met een bezoek aan het evenement MM Culinair. Een evenement dat een prachtige gelegenheid bood om zowel … Lees verder »

In de lucht

Eindelijk is het zo ver: de Tweets van Dames In Zaken zijn weer zichtbaar op de website.

De laatste Tweet?

Zoals je wellicht is opgevallen, is de laatst zichtbare Tweet op deze site die van 17 april 2014. Door een verkeerde instelling ‘achter’ de website, worden nieuwe Tweets sindsdien helaas … Lees verder »

Knooppunt Emmen

In de uitgave van Knooppunt Emmen d.d. mei 2014 stellen DIZ-deelneemsters Fianne de Boer en Alice Lenssen Joling zich voor. Tevens is in dat blad het interessante verhaal te lezen over … Lees verder »

Bedrijven Contactdagen Emmen

Op woensdag 4 en donderdag 5 juni 2014 vinden de Bedrijven Contactdagen Emmen plaats. Locatie: Hampshire hotel in Emmen Tijd : van 14.00 tot 22.00 uur. De beurs richt zich … Lees verder »

Women’s Event Noord

De kaartverkoop voor het Women’s Event Noord is gestart! De organisatie, waartoe DIZ-deelneemsters Margriet Fissering en Henriëtte Buwalda behoren en waarvoor DIZ-deelneemster Bianca Verhoef de fotografie verzorgt, is reeds in volle … Lees verder »

Bouw- en Woonwekenmanifestatie 10 mei

Op zaterdag 10 mei van 10.00 tot 16.00 uur wordt de Bouw- en Woonwekenmanifestatie in o.a. het gemeentehuis in Emmen, Raadhuisplein 1, georganiseerd. De toegang is gratis! Namens DIZ-deelneemster Astrid … Lees verder »

Netwerkdag

Op zaterdag 12 april jongstleden heeft een netwerkdag Dames In Zaken plaatsgevonden. Na de ontvangst met een kop koffie/thee in het Veenpark te Barger-Compascuum stak huifboot De Veenvaart van wal. … Lees verder »

BCDD op 8 en 9 april te Assen

Op dinsdag 8 en woensdag 9 april 2014 vinden de Bedrijven Contact Dagen Drenthe (BCDD) plaats. De TT Hall in Assen staat dan volledig in het teken van de zakelijke ontmoeting. … Lees verder »

Björn Kuipers bij DIZ

Tijdens de bijeenkomst van de netwerkclub Dames In Zaken in Emmen op 3 maart jl. was scheidsrechter en zakenman Björn Kuipers te gast. Björn Kuipers is bij de meeste mensen … Lees verder »

De Glimlach van Twente

Op 3 maart 2014 is Björn Kuipers uit Oldenzaal, de Glimlach van Twente, bij Dames in Zaken te gast. Hij is directeur-eigenaar van drie C1000-supermarkten en een haarstudio én daarnaast … Lees verder »

On top of the world

Op 20 januari 2014 heeft de Stichting Dames In Zaken (DIZ) haar bijeenkomst gehouden in de Thriantaschool te Emmen. Thema van de avond was ‘On top of the world’. Naast … Lees verder »

Een fantastisch 2014!

Van vrijdag 13 december 2013 t/m zondag 5 januari 2014 vond de 8e editie van Emmen on Ice plaats. Gezien het feit dat de 1e bijeenkomst van de Stichting Dames … Lees verder »

Nieuwjaarsborrel

Op de locatie waar 5 jaar geleden de 1e DIZ-bijeenkomst plaatsvond, treffen we elkaar op vrijdag 3 januari van 18.00 – ca. 20.00 uur voor een Nieuwjaarsborrel: Emmen on Ice. … Lees verder »

Bijeenkomst 9 december 2013 vervalt

De op 9 december 2013 geplande bijeenkomst gaat niet door. De volgende DIZ-bijeenkomst zal de nieuwjaarsborrel op vrijdag 3 januari 2014 van 18.00 – ca. 19.30 uur zijn. Introducees zijn … Lees verder »

DIZ 5 jaar!

Op maandag 28 oktober 2013 bestond de Stichting Dames In Zaken op de kop af 5 jaar, hetgeen heeft geresulteerd in een extra feestelijke avond waar 40 personen aan hebben … Lees verder »

Op de foto

Op maandag 28 oktober 2013 vindt de volgende DIZ-bijeenkomst plaats. Voor en na deze bijeenkomst, van 17.00 – 18.00 uur en vanaf ca. 21.00 uur, worden de DIZ-deelneemsters waarvan nog … Lees verder »

Nieuwe voorzitter

Tijdens onze bijeenkomst d.d. 16 september 2013 is de naam van onze nieuwe voorzitter bekendgemaakt. Haar naam is Vanessa Smilde, eigenaresse van Global Travel Support. Vanessa, heel veel succes toegewenst!

Deelneemster worden?

Per het nieuwe seizoen 2013-2014 komen er een paar plaatsen beschikbaar binnen de Stichting Dames In Zaken. Ben jij een dame die functioneert in het (middle)-management en behoefte heeft aan … Lees verder »

Vrouwenpreventiecheckdagen Emmen

Op 16, 17, 18 en 22 april organiseert DIZ-deelneemster Margriet Fissering de jaarlijkse vrouwenpreventiecheckdagen in Emmen. Twee jaar geleden is zij hiermee begonnen i.v.m. de grote stijging van hart- en … Lees verder »

Kunstproject voor Sigrid’s Garden

DADA Community Art, een initiatief van Linda Dijkstra en DIZ-deelneemster Gerda van Etten, gaat werken aan Schaduwbeelden – 15 Profielen’. Met dit kunstproject wil zij uiting geven aan het motto … Lees verder »

Women’s Event Emmen

Op woensdag 6 maart aanstaande organiseren een aantal enthousiaste, vrouwelijke ondernemers een leuke avond vol informatie en vermaak. Tijd: van 17.30 – 21.30 uur Locatie: Popping Sport Emmen, Waanderweg 194, … Lees verder »

Bijeenkomst René Boender

Het Kenniscafé Emmen organiseert vanavond, dinsdag 16 januari, aanvang 19.30 uur een interactieve lezing voor ondernemers, middenstanders, politici en vele anderen met als thema ‘Is Zuidoost-Drenthe klaar voor generatie Z?‘. … Lees verder »

Open huis SheBob

Op 7 januari 2013 van 19:00 uur tot 22:00 uur houden SheBob Training en Coaching en Triggerpoint Therapeut Gert Bloemberg op de Kerspellaan 177 open huis. Gerda van Etten en … Lees verder »

Introducees welkom!

Ben je op zoek naar een (vrouwen)netwerk, maar weet je niet of deze bij jou en/of jouw onderneming/werk past? Vanaf het seizoen 2012-2013 is het mogelijk om vrijblijvend kennis te … Lees verder »

Open Bedrijvendag Emmen

Op zaterdag 3 november van 10.00 – 16.00 uur vindt de Open Bedrijvendag Emmen plaats. Ook EMKON en LUPEKON, de bedrijven van DIZ-deelneemster Sandy Wacker, doen hieraan mee. Voor meer … Lees verder »

Nieuwe website Dames In Zaken

Eindelijk is het zover! Gisteravond is de nieuwe website van Dames in Zaken gepresenteerd aan de deelneemsters, en vanaf vandaag is deze online. De komende tijd zullen nog wat puntjes … Lees verder »

  • Laatste Tweet

  •  

    Helaas


    Deze functie werkt alleen als u ingelogd bent.
    Bent u een deelneemster? Klik dan hier om in te loggen
    Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.